Prečo ešte nespíte?

lost

dobra vila - no jo obcas (obcas) ich tak beriem :)

No tak, spolieham sa na stastie, ze dostanem prave tie otazky, ktore viem :D

Tak isto ako na maturite zo slovenciny (to bola sice viac menej literatura).. mali sme 25 tem, ucil som sa prve dve a vytiahnem si dvojku :D

Nemusim sa ucit 100% otazok/tem na to aby som mal dost vysoku pravdepodobnost vyhiahnutia tej spravnej otazky/temy, ktoru viem :)
Skoda len ze to neviem presne matematicky vypocitat :) Vie to tu niekto? :)

datelinka

dobru noc aj tebe. viditelnost je ale nizka, tak neviem ci nejake hviezdicky poratas :-) iba ak by ta niekto po hlave ovalil... tak pa.

Denz

a to ta doma otravuju???:DD
aj my mame obcas taky problem:)).........len ja ich nicim riedidlom v stene :))
cize nie si vrahyna....:)

datelinka

hmmmm, neviem co vsetko sa rata za vrazdu..... prave som asi 100 mravcekov dolu kanalom splachla :-))) a nastavila som im pascu :-)) akoby si bol tusil, s tou tvojou otazkou :-)) tak co, som masova vrahyna?

datelinka

no vsak aj na pismenka, to niekedy staci :-))) ale nejde o teba, ty si "nas", ide o to, ze si stale predstavim, kolko ludi to tu cita bez toho, aby sme o nich co i len tusili a sklada si puzzle z nasho zivota :-) preto som opatrna, ked mam vyjst s niecim osobnym.

datelinka

ale jasne, bingho, chod, aj ja by som sla ale mam pracicku :-) aokrem toho, uz sa mi nechce :-) som sa vyspala pred chvilkou. pa, stenaaatko :-))))