Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, ja som pred chvilkou cstala :-))))))
dakujem... aj vam peknu noc ..
tak krasnu noc ti prajem a do ružova sa vyspi, (:
dobru noc leerka :-)
no mna tu nema co drzat .. a myslim, ze dnes by ten spanok mal ist ako po masle :-)) tak ja sa pomaly rozlucim a poberiem sa .. zelam dobru noc
leerka, to znie celkom fajn, ja ešte dočítavam nejaké veci do školičky a rada by som to zabalila... (;
no to je dost mozne dobra vila ..ale ja sem chodim uz dost dlho ..ale do tejto temy iba chvilocku ..
ojka..aj ja budem dnes padavka a asi okolo polnoci to baliiim
ahoj víla (: konečne aj medzi nami (: o čom sa bude čarovať dnes? Neviem veru či sa dlho zdržím, asi sa stane zo mna o chvilku "padafka" (;
leerka, my im doprajeme trochu oddychu (;
jaaaj, vidis, leerka...clovek je mimo, ked to tu nesleduje kazyd vecer...pribuda sem toho dost, nestiham odsledovat :P.
A mas pravdu, dnes je tu nejako pusto... a co tu? Ani teba som tu este osobne tusim nestretla :)
ojka, to je mozne ze vsetci spia ..ale takto skoroooo ? :-DD ale ja im doprajem ..kd uz ja buntosim zse ..
dobra vila .. no on sa iba pridal k mojej mafianskej skupine ..lebo obaja mame na aute folie ..tak preto sme "nenormalni mafiani" :-DD