Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a spenatova strudla z listkoveho cesta :-) so syrom. ta by ti chutila :-)
ojka aj ja mam rada spenat :-) keby si vedela aku dobru polievocku a kasicku viem z neho vycarit :-)
lost, 115. vyrocie narodenia? tak to mu prajeme vsetko najlepsie :-)) teda nech sa jeho pepek stale paci detom a nech je vzorom detom v jedeni zeleniny a zelenej listovej zeleniny :-)
aj ja som si to všimla, na guuugli (:
to bol jediný človek ten Pepek, ktorého poznám, že má rad špenát :D
Dnes ma E. C. Segar, autor Pepeka Namornika, 115. vyrocie :)
Na tom som vyrastal :) stare zlate casy
ale no tak, datelinka, na spinkanie si treba tiež najsť čas, spinkanie je faaaaaaajn (: hm, tak nie ako my mladý ? tak ja mavam tiež raz za čas s tym problemy... tyžden viem tak frčať na takýcch 3-4 hodinach a potom ma to zloží a vybuuuuvam sa do sytosti nech sa deje čo sa deje aj keby traktory padali ((:
ale netusim, kolko som spala, ci vobec pol hodinky :-) alebo hodinku?? viac nie, urcite.
ja som len tak nahodne zaspala, ked som uz bola v posteli :-) ale nemala som to v plane :-) unava robi svoje. toto bol pre mna extrem, spat 3,5 hodiny. ja som uz stary clovek, ja nevydrzim tolko co vy mladi :-))) nexus sa nerata, on ma poruchu spanku. ja nemam, ja len nemam cas spat :-))
datelinka :D a kedy si šla spať? (;
vstala :-)) vidis, aj preklepy robim :-))