Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, my sme také pracovité včeličky, aj s nexusom, kedže je ževraj ešte v praci (: k rozbíjačke by sa mal veru bingham vyjariť, som sama zvedavosť :D
lost sa ani nepochvalil ako pochodil :-) ale hadam mu to vyslo :-)
nexu, tak zas mas polnocnu? hadam ti vyjde sluzba aj na stedry vecer a budes sa minat s ludmi, co pojdu do kostola na narodenie :-)
ojka, ja som len poopravila nazov preco este nespite? na preco uz spite? kedze tu nikoho niet. nevravim, ze vsetci musia zakonite spat.
bingham a rozbity? urcite to prehnal s bodybuildingom a teraz sa stazuje :-)) alebo sa velmi intenzivne venoval krasnym zenam? :-) no kazdopadne, urcite to nema z toho, ze by na zimu drevo kalal :-)))
ojka aj ja pracujem a tu odbieham, trochu na rozptylenie :-)
datelinka, ako vieš, že všetci spia? ((-: možno maju taký "unavno-štutudujuci" večer ako ja (-:O som si k vam na chvilku odskočila...
bingham, rozbity? a z čoho? (;
nexus, to vieš, chvilku tu na nich nedavam pozor, a už sa všetci vyparia kade lahšie :D
ja o polnoci koncim v robotke, a potom tiez pojdem co najrychlejsie spat.. :)
ahoj nexus, nespim, idem do sprchy, zastavim sa snad este :-) ale dnes chcem uz vazne viac spat :-)
caute, dnes je tu nejak mrtvo ... :)
kde ste vsetci? datelinka , hadam uz nespis?
niee nerandil som s leerkou....:))))))) asi niekde niekoho nahana...:DD
ale dnes som total rozbity :DD a ty co datelinka....si dnes urobila niaky dobry biznis ??? :)) ked si v praci spokojnaa :))
preco uz spite? dnes s vami nie je ziadna zabava :-))
a kde je bingham? zaraz budu 3 tisicky a on nie je pripraveny? alebo uz randia s leerkou? :-)