Prečo ešte nespíte?

ojka

ja by som tiež povedala, že z binghama vyrastol gentleman, ale tak nooo, ked vie vždy človeka tak zmiasť :D
datelinka, tak to teda ina, ked sa škola vyštuduje, nastane iná realita, mne sa v škole veľmi pači,... aj ked tam niekedy su nie najlahšie chvíle ale to predsa všade, nie vždy je predsa dobre (:

bingham

datelinka...ako si uhadla...ano na konci mi islo vzdy o zivot :DDD

tak ale vy ste takee zlatiicka...tam sa nesmie setrit komplimentami :))))

datelinka

ojka, este si spomenies, ked skoncis skolu, ako ti v nej bolo dobre :-) ver mi. ja som taky uzkostlivy clovek, co musi vsetko spravit tak ako sa ma (som rada, ze som si zachovala dusevne zdravie :-))) ale aj tak mi skola velmi chybala, kym som si nezvykla na uplne inu realitu a na inu strukturu adrenalinovych cinnosti...

datelinka

binghy, ty si to mal nahusto prave na konci, vsak? aj taki musia existovat, kde by sme dosli, keby mali vsetci vsetko hned :-)))
no ja neviem, ked ty pochybujes o sebe, ci si gentleman..... ja vychadzam len z toho, ze nesetris komplimentami. ale samozrejme, nepoznam ta :-))

ojka

ty počuj, nechcel by si ešte do školy, ked máš tak rád štresy a adrenalín? Tam ich je cez skúškové a započtové obdobie požehnane :D