Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no jo, ja si moc na také adrenalínové veci nepotrpím, to su potom také "štresyyyy", že až... fuuu, to nie je pre mna, ale asi si budem musiet zvyknut...
:DDD ja ked som chodil do skoly tak som to mal vzdy na husto :DDDD......, ale nahodou ja mam raad ked sa veci riesia s takym adrenalinom :DDD ach to boli casy :DDD
ja tiež nerada odkladám veci, a radšej porobím, ked sa dá a má, ... ale ten buduci tyžden, to bude perné, 2 skušky 2 dni po sebe, akože ja nie som "padafka", ale tak na husto si to nerada davam... co už... treba si to nejak zariadiť,lebo cez sviatky chcem niečo napísat z bakalarky a potom ma čakaju ešte 3 skušky.... dúfam,že páni profesori budu zhovievaví (-:O
pekne taham prispevky, v kazdej minute jeden :-))) to je suvisly monolog :-)
... ale vzdy lepsie, ked ta baby zeru, ako keby ta mali mrle zrat :-))
musis vyzerat dobre, zdrava strava, pevne telo, spravanie gentlemana :-)))) urcite ta baby zeru :-)
no bingho bingo :-) moj prvy tip bol spravny :-)
ojka, ta to buddes mat veselo, ale hlavne zrejme aj skoro volno po skuskach :-) ja som vzdy robila co najskor, lebo som nemala rada ten pocit tarchy na svojich pleciach a ked som zaciatkom januara spravila poslednu, povedala som si, ja tava, cele sviatky som "premrhala" sprtanim a ked uz boli vsetci v praci, v skole, v telke nic, tak ja som mala volno :-((( ale aj tak by som to nevedela robit inac, nerada odkladam povinnosti na neskor :-) co uz so mnou :-)
a celkom mi to ostalo dodnes, ked mame nejaku terminovanu ulohu, ostatni robia na poslednu chvilu, kym ja uz mam davno spravene to co treba :-)
datelinka....no zeby....:DDDD, ale nie prehnal som to v posilke....
a chlapi su ale tajnostkári, čoooo? ((-: