Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
taaaak a uz len patdesiatka chyba do troch tisicok :-)))
tak bezkajte spat, aj ja uz pojdem zaraz :-)
bruuuu noc :-)
ojka, tak napriklad viem o niekom, komu sa karamelova prichut nepaci :-))) moj drobec ma teraz sirup od kasla, nechce ho ani citit, pretoze je s karamelovou prichutou, a tiez minule dostal lizatko s karamelovou prichutou, tiez povedal, ze to nedobre vonia :-))
ale s tebou by bol kamarat :-)
Taaaak peknuuu nocku baby jedny :))))
presne tak, ojka, nahoda je blbec :-)) ja som tiez nikdy nikomu nic zle nerobila, s nikym sa nehadam, reklamu nerobim a mala som dvakrat za sebou ban. ale to najskor preto, lebo mam pohyblivu IP a zrejme si ma s niekym pomylili :-)))
hm , nejak sa mi špeci spať nedá, a rada by som tu s vami ostala , ale rozhodla som sa, že sa idem pokusiť o takmer nemožné, zaspat :D rano ma totiž zasa čaká budiček do školy a už viem,že sa mi taaaaaaaakto nebude chcieť vstavať z tej teplunkej postele... (:
dobru noc vám teda prajem a pekne posluchajte a zachvilu šup do postele (;
datelinkaaaa kde sii ??? :)))) uz si zalahla ??? ;)
no čo ty vieš, niekomu sa možno moja karamelová príchuť nepáči (:
však aj ty taký gentleman, človek by si povedal, že o ban sa nemôžeš ani obtrieť a vidíš ,náhoda je blbec (;
ojkaaaaaa :DDD ty ani ban nemozes dostat :))....ved si najslusnejsi prispievatel na tomto fore..ty karamelka jedna :)))
och, už sa mi nechce... už už to programovanie balím,... Nooo, tak ja som naštastie ban ešte nedostala a ani nejak potom zvlášť netužim, ja vždy teda radšej len milo na ludí... (-:O