Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, a nezaspis lepsie, ked uz nemas take stresy v skole? ci to vobec nema vplyv? :-) miss insomnia :-)
tak ale určite pri križovkach nie som tolko kolko ty pri praci pri PC, križovky som si už dlho neluštila... ma v poslednej dobe trolinku zamestnáva škola (-:O
vsak aj malovane krizovky su zaberacka na ocka :-) mne to zatial nevadi :-)
fuha, sedenie za PC, tak to je riadna zaberačka, a hlavne na očká,... ja som bola nutena presediet za PC celý tento týžden... /-:
pisanie, citanie, tvorenie, projekty.... neviem ci sa da nazvat praca s elektronickymi subormi papirovackou, ale dajme tomu :-)))
hej, aj mne sa zda, že sa ma ovela lepšie... (:
datelinka a to máš tolko kopu papierovačiek? či?
marylin zas len na skok prisla? ale aspon ze uz bola lepsie naladena :-) aspon tak posobila.
ja mam teraz perno, ale januar a februar by mal byt zase trochu volnejsi a potom az do leta neznesitelne veeeela vsetkeho. to budem ponocovat jedna radost :-(((
no to mám chvilu pokoj od tych projektov a skušiek, cez vianoce sa musím pustit do písania bakalarky a po sviatkoch znova sa pustit do školy do skuškovania... (;
ojka, po tejto strede, buduci tyzden? to mas potom fajn, ja az po dalsej strede :-))) alebo asi nikdy :-))