Prečo ešte nespíte?

ojka

tak ja mam sypatakov doktorov tiež a hlavne, že sa dobre vyznaju, ale zubarku moju nemusím vobec, ani vo sne :D ešte že si ja vobec nepamatavam,že čo sa mi sníva (-:O
ale akože adrenalínové sny veru máš (:

datelinka

tak zas nie po vsetkych :-))) este mam sympataka zubara a gynekologa. a co uz u tychto dvoch moze byt radosti :-)))
ale raz som mala taky divoky sen, isla som akoze k zubarovi, lenze on tam mal gynekologicke vybavenie a mal mi urobit prehliadku :-))) a ja som sa strasne hanbila :-)) si predstav, ako sa ti on za noc prespecializoval. ale vsak pusa ako pusa. :-))) a tym mojim hanbenim sa sen nastastie skoncil.

datelinka

ach, no co ja viem, ojka, slovo ortoped je pre mna take vzrusujuce :-)))) ja som bola pri jednom len dvakrat, ale taky uzasny muz, krasny, vysoky, sympaticky, s uzasnym hlbokym hlasom ... no co ti budu povidat...
keby ma chcel zhypnotizovat, nenecham sa dvakrat prehovarat. a nech si potom so mnou robi co chce :-)))))

ojka

no zatial to je len pri tych liekoch,že či zaberu....ale však teraz okolo vianoc tam za nim zabehnem a poviem mu, že všetko je na dve veci (; ale to hypnotizovanie znie inak zaujímavo :D ale také čosi asi ortopedi nepraktizuju :D

datelinka

tak to by ma vazne zaujimalo, ako sa to snazite riesit :-)) lekari vedia aj nieco ine, ako predpisovat lieky?
alebo ta zacal lekar hypnotizovat? :-))) to by nebolo zle, zapozerat sa na nejaky kruziaci predmet a pomaly upadat a upadat do spanku :-)

ojka

aaa, tak dakujem (:
tak ja lieky na spanok neberiem a ani nechcem, to su silné "oblbovaky",ale čo iného mam robiť? K lekarovi chodím, a snažíme sa to riešit,.... tak čakám ... a lepšie sa usmievať ako sa mračiť, aj tak by sa tym nič nedosiahlo....

datelinka

ojojoj ojka, ty to stale nechavas na neskor, ale aby to neskor nebolo uz az prilis neskoro!!! zasa na druhej strane, ja by som lieky na nespavost urcite nebrala, su to silne lieky, ktore ovplyvnuju celkovo nalady, osobnost cloveka...

ojka

normalne som teraz ožila, som sa dozvedela vysledky z jedneho semestralneho projektu a dopadlo to fajn, tak som rada....
nooo, tak neviem, či ma na to škola nejaký vplyv , ale čo ja viem, ani moc nie, si myslím.... aj dnes som si mohla pospat do kedy som chcela, na dnes žiadne povinnosti , nuž a nevydalo.... uvidíme neskôr (: