Prečo ešte nespíte?

ojka

ja snívam o konci juna, ked bude po všetkých skuškach, štaniciach, prijímačkach, bez lekarov,len volno, oddych, slniečko, taranie sa po kopcoch, horách, turistika... ach jaj.... dalšie scifi (((-:

datelinka

tak veruze by sme boli viac oddychnuti, lebo ked zazivas nieco krasne, tak je ti fajn. ja by som snivala prave o dovolenke v teplom letnom pocasi, kdekolvek, nemusi rovno na tahiti, pri hocijakom potociku, len nech mozem sediet, oddychovat a vyhriat sa v teplucku :-)))

ojka

to by bola aká sranda, keby sme si ich vedeli nejak naprogramovať, pekný sen aby sa pekne skončil a ešte aj v takej dlžke by bol, ako by sme si nastavili a rano by sme vyspaté do ružova išli do prace a školy....
och, tomu sa hovorí scifi ((((-:

datelinka

ja nechapem, preco nemozeme mat nadherne ruzove sny, ale taketo hovadinky :-))) a vlastne, mozno na tie ruzove sa neprebudime, tak preto si ich nepamatame :-)

ojka

no však vravím, adrenalín máš rada ((-: ja viem, že ked som bola mala , tak sa mi často snival jeden sen, ale neviem veru už aký.. ale viem,že to bola určite nejaká bujačina :D

datelinka

ale to zas nie kazdy den. ja pamatam, chvalabohu, asi len dva sny za rok. ale ked uz nieco, tak to ina divocina, vacsinou lietam alebo chodim po schodoch. ale tie schody (alebo vytahy) su take napoly zosypane, alebo krive, alebo nefungujuce, ze sa vzdy poriadne vystrasim. alebo je tam velka vyska a nie je ziadne zabradlie... no uf, ani nespominam, lebo si privolam zas taky hlupy sen :-)))