Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vsak jasne ze mi neposielaj knihu :-) len nazov. snad sa k nej niekde dostanem. :-)
ale vsak ja uznavam aj bylinkovu liecbu, aj liecbu vitaminmi, ale nie megadavkami a nie ako vyhradnu liecbu, len ako doplnok ku klasickej liecbe, ktora je vysledkom dlhorocneho vedeckeho vyskumu. nerozumiem, ako moze niekto pri vaznej, smrtelnej chorobe povedat o niecom neoverenom, ze toto urcite zaberie... ale vsak vzdy je moznost obvinit z chybnej liecby klasicku medicinu, nie? :-( smutne.
vsak preto som reagovala na ten komplikovany karcinom prsnika. nemam rada ked sa propaguju neoverene, nepodlozene metody a to prave v takych vaznych stavoch, kedy odklon od zacatej liecby moze byt fatalny.
datelinka- ved co ti ju mam poslat potom???
a ten prehlad je fakt dobre mat:)
aspon si ju poziciat a precitat:)
ja jedno tvrdim.....samotna alternativna liecba nema vyznam v lieceni bez poznatkov dnesnej mediciny....
to co pomohlo pred dvesto rokmi....dnes uz nema opodstatnenie a to uz len tym,ze sa mutuju vírusy a vsetko.:)
Ak sa clovek nad tym zamysli.....:)
denz, ale napis mi nazov knihy :-)
je dobre mat prehlad.
nexus, aj ja som dostala po zadku pred vsetkymi detmi. len preto, ze som nechcela spat a vyrusovala som tym ine deti. ale viac asi pani ucitelky, kotre si nemohli v pokoji vypit kavicku :-)))
denz, vsak myslim ze mame na alternativnu liecbu podobne nazory :-)
moc je odpad, ktory je odvadzany prec z tela, nevidim jediny rozumny dovod, preco tie odpadove latky dopravovat naspat do organizmu.
datelinka- zajtra ti napisem nazov knihy,ktora pekne ukazuje bod po bode ake klamstva sa robia v alternativnej liecbe.
datelinka, ja som tiez v skolke nemohol spavat....vsetci spali a ja som pozeral na nejaky plagat co visel na stene a trpel som ale musel som drzat hubu..
tusim ma raz ucitelka aj po zadku zmlatila...nepamatam si ze by som dakedy vbol spal,,,
zle den, dobry skuska, lost :-)))
blee, netusim co robi.
ale ja mam na urinoterapiu svoj jediny a myslim ze dost racionalny nazor. aspon pre mna je racionalny :-)
no pjekné....:)
a Risko je asi teraz liecitel.....urinoterapiou:)))
Ci??:)