Prečo ešte nespíte?

datelinka

vsak jasne ze mi neposielaj knihu :-) len nazov. snad sa k nej niekde dostanem. :-)
ale vsak ja uznavam aj bylinkovu liecbu, aj liecbu vitaminmi, ale nie megadavkami a nie ako vyhradnu liecbu, len ako doplnok ku klasickej liecbe, ktora je vysledkom dlhorocneho vedeckeho vyskumu. nerozumiem, ako moze niekto pri vaznej, smrtelnej chorobe povedat o niecom neoverenom, ze toto urcite zaberie... ale vsak vzdy je moznost obvinit z chybnej liecby klasicku medicinu, nie? :-( smutne.
vsak preto som reagovala na ten komplikovany karcinom prsnika. nemam rada ked sa propaguju neoverene, nepodlozene metody a to prave v takych vaznych stavoch, kedy odklon od zacatej liecby moze byt fatalny.

Denz

datelinka- ved co ti ju mam poslat potom???
a ten prehlad je fakt dobre mat:)
aspon si ju poziciat a precitat:)
ja jedno tvrdim.....samotna alternativna liecba nema vyznam v lieceni bez poznatkov dnesnej mediciny....
to co pomohlo pred dvesto rokmi....dnes uz nema opodstatnenie a to uz len tym,ze sa mutuju vírusy a vsetko.:)
Ak sa clovek nad tym zamysli.....:)

datelinka

denz, ale napis mi nazov knihy :-)
je dobre mat prehlad.
nexus, aj ja som dostala po zadku pred vsetkymi detmi. len preto, ze som nechcela spat a vyrusovala som tym ine deti. ale viac asi pani ucitelky, kotre si nemohli v pokoji vypit kavicku :-)))

datelinka

denz, vsak myslim ze mame na alternativnu liecbu podobne nazory :-)
moc je odpad, ktory je odvadzany prec z tela, nevidim jediny rozumny dovod, preco tie odpadove latky dopravovat naspat do organizmu.

Denz

datelinka- zajtra ti napisem nazov knihy,ktora pekne ukazuje bod po bode ake klamstva sa robia v alternativnej liecbe.

nexus

datelinka, ja som tiez v skolke nemohol spavat....vsetci spali a ja som pozeral na nejaky plagat co visel na stene a trpel som ale musel som drzat hubu..
tusim ma raz ucitelka aj po zadku zmlatila...nepamatam si ze by som dakedy vbol spal,,,

datelinka

blee, netusim co robi.
ale ja mam na urinoterapiu svoj jediny a myslim ze dost racionalny nazor. aspon pre mna je racionalny :-)