Prečo ešte nespíte?

leeerka

no ja som zaspala az o neakej tretej mozno .. cize som spala neake tri hodky .. a rano ked mi zvonil budik, tak som bola jak blba..nemohlo ma napadnut, na kolku chodim do prace :-DD ale ako fakt..ja som bola z toho taka zmatena ... ale tak v phode sa zaital citim..aj ked je to na mne vidno, ze malo spavam ..

ojkaa

ahoj nexus, ja sa vraciam bohužial zasa do predchádzajúcich kolají,.... nevyspatá... a nahoršie na tom,že mam zajtra jednu skušku, v stredu dalšiu a musím sa na ne učiť... chvilami mam pociť,že nevladzem už... /-:

nexus

caute ja som isiel spat dnes skor...takze som nestihol nocnych vtakov, aj som sa dnes vyspal, ale citim sa taky divne otapeny...
ako miji, ako sa dnes citite?

leeerka

nebudem sa ho ja nic pytat .... to tak lahko nebude aby sme sa my stretli .. a aj tak by som na to urcite zabudla ..
idem aj ja spat ..tak dobru noc .. uz mi len 4 hodiny spanku ostavaju :(

ojkaa

no vidíš, tak ked sa nabuduce stretnete, tak sa ho na to popýtaj (;
idem ja už važne do hajan, aj ty by si už mala leerka, tak šup šup,... bru noc

leeerka

aky mame vztah..tak porobil po nasom rozchode par blbosti .. naropraval neake hluposti ..ael vztah mame v pohode .ked sa stretneme, tak sa pozdravime, pokecame .. aj spolu sem tam volame a tak hovvorime, kto ma co nove a tak .komu sa ako dari .. tak ako mne je ot jedno, ci ich tam ma alebo nie .. ja ho medzi priatelmi nemam ... to len teraz som nechtiac zahliadla ... predsa len, boli sme spolu dlho ..

ojkaa

no neviem aký mete vzťah teraz medzi sebou ale tak možno ta chcel len vyprovokovať, neviem.... však mu daj teda vediet že ti to vadí,či?

leeerka

spomienku na mna ..ved fotky ma v pc ulozene, tak naco su mu aj na fb? to nepochopim .. a sere na to uplne, sak ozaj ich tam ma stale .. ale preco