Prečo ešte nespíte?

ojka

bingham, to sa nedá (; ja som na takéto čosi strašne hakliva, nechapem, ako sa tam môže niekto tak navzajom uražať...

ojka

nuž to ani ja, ale treba si vyguuuglit nejaké info, určite sa niečo najde...teda možno (-:O alebo ked už nie tam, tak detičkám do detského domova by to možno šlo (;

datelinka

jejda, no niekto bude mat jeziska :-) ja mam uz vsetko davno nakupene. este rozmyslam o jednom auticku, ale zda sa mi toho uz vela. vsak my mame celu detsku zapratanu hrackami, uz by som darovala nieco aj chudobnym detom do krajin tretieho sveta, len nemam ako :-)

ojka

teeeda, hádam su babizne jedny poriadku (:
datelinka, ja mám chuť im tam napísať taký dlhý monolog,... ale nejdem pokúšať snáď...
no čo, a darčeky pokúpene? aj pre drobca? (: ja som dnes videla taku jednu paniu, čo vystupovala z MHD, že som mala nutkanie, či jej tie darčeky nepomôžem ponosiť :D tolko krabíc s hračkami malaaaa a taaaaaaaaaaaaaaaaakeho velkého plyšového macka (:

ojka

hej, už som postrehla ): a nenormalne ma to štve, ja neviem prečo sa musia vždy každý do každého obuvať... keby to šlo aspon slušnejšie....