Prečo ešte nespíte?

datelinka

ahaho, len kvoli saliku mu bude luto hodit gulku :-))) a kvoli mne samoznej nie :-))
tak dobru, bingham, dnes nejako skoro ides :-)) ci mas este nejaku nedokoncenu pracu? :-))

lost

datelinka - chut to ma ako .. bublinkovany syrup, a ci to zvysi aktivitu, no na tom by sa dalo dlho uvazovat :)
ale ak by mi niekto drzal zbran pri hlave, tak by ma to zaktivizovali asi viac ako energy drink... ale je to asi individalne.
ale od kamosa som pocul ze isty francuzsky basketbalista vypil 3-4 take plechovky a po zapase dostal infarkt, tak neviem no :)
ja som si to kupil na maturitu :D (dva tusim naraz) a jedine co som citil bolo ... zvysene trasenie ruk :D ale ze by mi to nejak pomohlo no neviem, skor by som stavil na "chytre drogy" ale neviem... tahak je istota.

datelinka

lost, tak si skus nakradnut tie jablcka na dzus, to bude adrenalin :-))))
ja som zas este v zivote neochutnala energy drink :-)) ani netusim aku to ma chut. aj mam strach, co by to so mnou urobilo, aj bez toho som dost hyperaktivna :-))

lost

datelinka - skor som myslel take nieco co sa da robit doma, v izbe, aby som nemusel vyskakovat z okna, ak chcem rovnaky efekt adrenalinu ako s banjee :)))

Ale kavu som este v zivote nemal :D
Neviem co na nej ludia vidia :) ale kapucino mi chutilo (naposledy 3 roky dozadu).. Ani take ako colacola alebo energy drink nemusim.. Skor mi chuti 100% odstavene jablko, ale to zase nema adrenalin :D