Prečo ešte nespíte?

lost

datelinka - mal som ten limig 1.5GB ale raz som ho trosku presvyhol a dosla mi taka zaujimava faktura :D
potom som si dal ten premium s limitom 10GB ... no a to mi tak akurat staci, a to ani nestahujem nic, ani youtube, ale 10 hodin denne nacitavam tie iste stranky tak to sa celkom nazbiera :D
ale premium stoji 33 eur.... ale zase nic ine tu nie je, tak musim pockat na zazrak alebo co :(

za hodinu prenesiem asi tak 10-20MB pri beznom surfovani... (asi tak 5-8GB/mesiac)

tiez mas orange internet ?

datelinka

lost, by ma zaujimalo celkom, kolko bitov mas a kolko platis, lebo ja hrozne vela :-((
dobru noc vsetkym, co uz idu snivat alebo snivaju :-) ja mam este na chvilku pracu a potom pojdem za vasim prikladom.

lost

No budeme si musiet pockat na IPv6 .. to je IP adresa ako

2001:db8:85a3::8a2e:370:7334

alebo sample:

fe80 : 0000 : 0000 : 0000 : 0000 : 10 : 1000 : 1a4
fe80 : 0 : 0 : 0 : 0 : 10 : 1000 : 1a4
fe80 : : 10 : 1000 : 1a4

tam by nemuseli byt zdielane IP :D
kazdy by mal unikatnu :D

datelinka

lost, presne to sa mne stalo, uz dvakrat. pozri na moju IP, takych tu je. tiez sa mi meni posledne trojcislie a tiez som nic zle neurobila a napriek tomu som ban mala.

lost

hmm, mam dynamicku IP :) cize to schyta niekto, kto ju schyta neskor :D

I ked sa mi obmiena len 3IP cize ... musim posluchat :D

Ale je to dost zle, cela moja stvrt mesta je na rovnakej IP adrese, ak maju rovnakeho poskytovatela, jeden typek napacha zlo a odnesie si to kazdy (sice len 10-20ludi ale predsa), no nechcel by som :D