Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no za pol hodinu som doma..
shaula, ja ta tu dnes nenecham samu, zajtra možno, ale dnes nieeee (;
nexus, ešte v praci? o taku hodinku budeš už doma, všakže? (:
A to ma tu mládežníci nechate samu? ja dnes spat nepojdem :D
Ledazeby az o 00:01 :D:D:D:D
som tu:)))
a stale aj ked neodpisujem:))))
somm len v inej teme:)))
ja pojdem hned do postele, ked dojdem domov...
tieto dva mesiace velmi tazko dospim,,
nexus, ale hajať sa chystáš, nie? (: no ktovie ako tu poodpadavame v akom poradí,... dnes sme mali veru doma pestro, stala bolo čo robiť a zajtra to isté, tak možno unava zvíťazí nad všetkým (:
shaula, ja si tiež myslím, že ludia prežívaju tie vianoce nejak inak ako by sa malo, my to všetko príde len o "statkoch", i ked pravda je, že aj to patri k vianociam, ale nie až v takej miere ako je to v sučastnosti... Zajtra su samizda obchody pootvarane doobeda a v piatok neviem, asi uplne zatvorené, aspon že tak...i ked nie som si istá...
datelinka, fiha, tak to ste mali také adrenalínové čakanie na ocina,... my sme doteraz vždy mali stromček s vônou a životom, v tom je také krasne čaro pre mna.Jaaaaj, jak sa ja na to všetko zajtra teším (:
jaaj mmoji zlati, to tu dnes hospic bude otvoreny do rana sa mi zda..
mercedes denz to vzda , ako prvy urcite :)
ojka, aj my sme tak zvykli, az 24. decembra. ale teraz radsej v predstihu, aby sme mali uz zajtra vacsiu pohodu. ale pamatam sa, aky super thriller sme niekedy mali, ked sa moj ocko este len na stedry den rano vybral zhanat stromcek :-)) ja som raz az skoro plakala, ze co ak neprinesie :-)) ale take sa nestalo. to ja som vtedy este nechapala, ale oco mal znamych na zodpovednych miestach, takze vzdy zohnal :-)))
teraz mame strom bez vone a bez zivota :-)