Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
každý klame ojka, to je podstata bytia...
tak potom čiastočne klamem !!!
ja viem prečo, je to vlastne psychológia.... vo štvrtom ročníku sa učí aplikácia potrebnosti- človek je sociálny tvor...
teda porovnávaš a podvedome Ťa uspokojuje, informácia, že si na tom nie až tak zle ako sa cítiš....
každý je tu preto, nikto nemá za cieľ pomáhať, nikto!!!!
a kto to tvrdí klame....
mna tiež prinuti niečo pootvarat také temy.... no je smutné, že sa také čosi deje...
inak, datelinka, dnes som mala už 2 kakauka (;
z vaznych - zdravotnych, psychickych, ale aj socialnych, vztahovych... to ako sa pozeraju ludia na rodinu, na partnerstvo, na sex.... fuj, je mi z toho zle. neviem preco to citam.
smutno z vážnych tem alebo z tých "humorne " naladených? Mne príde zasa často luto osudy a problémy iných, ...
hej, ojka, uplna parodia na forum zdravie :-))) ale niekedy mi je smutno z tych tem, ktore citam.... ale dnes to tu nebudem rozoberat :-)
ja by som nerada niekoho odtialto vyhanala, ale dnes to tu je fakt jak z cvokhauzu (;
ach jo, uz je lovec aj tu? do cudzieho reviru sa mu zaziadalo...ojka, vyzen ho :-)))
hmmm...