Prečo ešte nespíte?

Baribal

nádcha posiluje organizmus :)))

to bude ono potom, máš teda dobré hojenie rán :))

no tak potom sa dobre rozhodni...

datelinka

je to vyber, lebo si mozem vybrat vrchnost, ktora to bude posudzovat :-))
mam znamienko, len to nie je jazva, mam to mensie ako jeden centik a takmer neviditelne.
vcera som sa chvalila, ze mi nic nie je, ze som zdrava ako buk a dnes uz na mna lezie nadcha ako hrom... radsej sa uz nechvalim s nicim.

Baribal

no tak potom by si mala mať tú jazvu...

tak to nie je až taký výber v pravom zmysle slova :))) no tak musíš ich manipulovať....

datelinka

s tym veberom je to tak, ze chtiac nechtiac si budem musiet vybrat to, co mi pomoze v mojom raste :-)) a to je dane vrchnostou, co bude ochotna akceptovat :-)

datelinka

mam viac ako 30 :-)) to viem urcite :-)) aj ked minule ma prirovnavali k tinedzerke, ze nie je vidiet rozdiel :-))) ale s tym by som sa nemala chvalit, lebo co ak myslelai na mentalnu vyspelost :-))))

Baribal

no tak máš potom menej ako 30....

to áno, ale keď neviem, ktoré možnosti máš na výber, nemôžem ti povedať svoj názor...

datelinka

lenze ja sa potrebujem rozhodnut kvoli praci, comu sa budem najblizsie roky venovat ... a tam je dolezite dobre zvazit, aku ma perspektivu ten-ktory smer. no a najdolezitejsie su prostriedky, ktorymi to dosiahnut, netusim, ci bude k dispozicii to co treba :-))
znie to tajomne, ale nechcemprezradzat viac. uz som ti vcera pisala, ze nerada zverejnujem svoje CV. aj tak je tu uz toho viac ako treba :-))