Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
fuuuha...ty sa ale nudis...no keby som bol v Trnave...tak by som to vyriesil :P
jj, co ja len dnes buem robit? aj tak sa mi nic nechce ... ale ..hmm
no to som raaad :)
ccha,ved to je jasne..mafiani drzia spolu..to je samozrejmost .. v ksefte su zli ludia ... tam mat treba ludi, co za tebou stoja
no to ano..., ale ja som myslel voci cudzim ludom....tam drzime spolu...niee :DDD aspon ja za tebou hej :P
som extremista niekedy ale nie v takychto veciach ...nedokazem urobit nic zleeee
tak samozrejme..., ale nehovorime tu predsa o extremoch.....teeeda moj nazor poznaas :)
ak by sme sa na niecom dohodli, tka vtedy ano ..to aj ja vtedy stojim za clovekom, lebo si predsa nebudem s.at do huby predsa ... ale je xy veci, pri ktorych sa nazory menia ... ale to by uz musela byt neaka brutalita
takto...ak by sme sa na niecom dohodli...tak vzdy stojim za tebou...ci mas pravdu..., alebo nemas....ci je to dobreee...ci je to zleeee...., ale samozrejme zalezi od toho co myslis....
nie nie..tomu neverim..ak bny som urobila nieco zle, co by sa ti nepacilo,alebo s cim by si nesuhlasil, nestal by si za mnou