Prečo ešte nespíte?

Baribal

ja to robím tak, že idem do toho načo mám chuť, proste ako sa zobudím.... spôsobuje to síce problém, ale čo už....:)))

Baribal

nie, to očkovanie je proti pravým kiahňam- vypalovalo sa to do ramena a prestalo sa s tým v roku 1979 v septembri, lebo tento vírus bol zničený, on sa síce po 30 rokoch zasa objavil niekde v afrike a je ešte agresívnejší... zasa budú kapať ľudia, on zabil viac ľudí ako všetky novodobé vírusy...

a ak máš menej ako 30 rokov, tak nemáš tú jazvu na ramene....

datelinka

to znamienko na ramene je predsa kalmetizacia, ockovanie proti tbc.
toto ma fascinuje, to poznavanie, studovanie teorie a priprava experimentu.. vyhodnocovanie je uz mechanicka praca, ktoru zvladne aj asistent. ja som teraz v takej zvlastnej faze. mam moznost robit viacere veci a neviem ci zvolim tu spravnu, ktorej sa budem venovat a experimentovat. takze ja si robim nejaku vlastnu swot analyzu, co bude mat najvacsiu sancu uplatnit sa a z coho budem mat ja najvacsi profit :-))

Baribal

no on vlastne ani nemohol byť očkovaný, to sa len v strednej a východnej európe očkovalo, poznáš to- to znamienko vypálené na ramene ruky...

najprv potrebujem teóriu, potom prejdem na experiment...:)))

datelinka

aha, tak ja som jeho zdravotnu dokumentaciu nestudovala, aj tak clovek nemoze vediet co je pravda a co nie.
tak co bude s tvojou trubou jerichovou? uz si nieco vyskumal?