Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale prosim ta, nepripisuj mi nadpozemske schopnosti, uz od prirody mam mierne nos natoceny dohora :-)))
baribal, ak je to hmotnej povahy, tak je to prud. paprsok je stale len cechizmus.
nie, nie lúč je povahy časticovo- vlnovej ako svetlo a paprsok je čisto časticový... podobný omyl je s pojmom éter vo fyzike...
inak ma prekvapuješ, klobúk dolu...
no hľadám niečo pod osminovou oktávou, aby to znelo ako trúby čo zborili hradby jericha :))))
www.youtube.com
ženy nikdy nezaspievajú blues ako muži, viď dôkaz....a nehovor mi o janis joplin ani tá to nevedela tak dobre...
nejde o silu ale o taktiku, poznáme predsa páku z fyziky- dajte mi pevný bod a ja pohnem zemeguľou :)))))
si šikovná potom, niektoré nevedia ani čo je to skrutka....
paprsok je nespisovne. volajme to luc. a aku frekvenciu ma ten luc smrti?
no povedz co nedokazeme, nechce sa mi premyslat a aj tak by som napisala nieco ine ako ty :-)
ale jednu vec ti poviem, mam riadne bicepsy, kazdy mi to vravi, ale ja nedokazem odmontovat koleso na bicykli. na aute vymenim v poho a na jednom blbom detskom bicykli som nemohla opravit defekt, lebo som nevladala otocit skrutkou :-))) takze ja viem naco zeny potrebuju chlapov, ale nemozem to napisat do temy, lebo by ma zlyncovali :-)))
zasa takej až nie :)))
sónický paprsok smrti :)))
no neviem či budem tu...:)))
tak to je úplne normálne a zelená míľa je moc dojemný film...
asi to bude materstvom ako hovoríš, získaš farebnejší obraz o svete...
vieš čo je podľa mňa jediná vec čo nedokážu ženy a nikdy sa ani nevyrovnajú mužom?
urychlovac castic? :-))
och, aky si mily a chapavy, skoda ze nemam nic vaznejsie :-)))
pozerala som zelenu milu, uz neviem kolkykrat :-) zistila som, ze som coraz citlivejsia... to bude asi vekom a materstvom. niekedy som pri tom filme tolko neplakala. alebo je to tym, ze uz clovek nesleduje tak tu dejovu liniu, ale rozobera myslienky a gesta, vcituje sa do kazdeho pohnutia brvy :-))
som strasna vsak?
ale si mily, ze si sa ponukol vypocut ma. aspon viem, ze ak ma bude nieco vazne trapit, budes tu, 112 :-))