Prečo ešte nespíte?

ojka

no to vieš, keby som nešla ja, tak tu budete ktovie do kedy:D sem tam to tu musím pomaly rozpustit, nech sa aspon vy vyspíte do ružova,... (;
tak dobru aj tebe bingham

ojka

nuž kto vie (:
no dobre moji zlatí,... ja to tu asi zabalím, možno už z toho niečo produktívne vzíde ((-: tak dobru noc a nebuntošte až tak dlho ...

ojka

lovit asi nelovil, ale nejaké vyhrady voči jej obyčajnemu pokru so žetonikmi mal (:
ale inak spravne, lovec je raz už len lovec a nijak inak :D

datelinka

lovec ju čosi učil? lovec už loví so sybi :-)) na leerku si myslím nerobil zálusk :-)) aj keď jeden nikdy nevie, lovec je lovec, nepohrdne žiadnou korisťou :-))

ojka

datelinka, no len aby to bolo so žetonikmi, ktovie akým praktikám ju lovec naučil, tam budu už ťažké prachy (((-:

ojka

nie, nebol to žiadny operátor. Jeden "podnikateľ", čo u nás stavia veľké nakupné centrum to bol:
Organizátor podujatia MIRAGE SHOPPING CENTER pripravil pre Žilinčanov viac ako 1000 lampiónov.Celý výťažok z dobrovoľných príspevkov za lampióny bol venovaný Oddeleniu detskej ortopédie Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline (:
bol to samizda aj pokus o vytvorenie slovenského rekordu...

datelinka

leeerka sa asi venuje hazardu :-)) so žetónikmi .-))
ojka, to je krásny pohľad na tie balóniky :-)) sponzorom bol asi mobilný operátor s oranžovým logom :-))) aspoň to tak vyzerá :-)