Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja by som vo vykúrenej miestnosti ani nezaspala :-) my máme dobre orientovanú spáleň, na severovýchod (východnejšie sa už nedalo :-)), je to najchladnejšia miestnosť v byte, najtichšia, najtmavšia, čo sa týka nočného osvetlenia ulíc, no a ešte tam škrtíme na vykurovaní :-) som spokojná, pôvodne sme tam chceli mať obývačku, ale som rada, že sme to nakoniec tak premysleli :-)) aj keď zasa, tá obývačka by bola spojená s kuchynkou, bolo by to fajn, ale takto je to super :-)) všetko má svoje výhody a nevýhody ...
to je dobre, čerstvého vzduchu neuškodí a potom sa už len zahrabkať pod perinu. Jaaaaj,to je pohodička (: no a ked si taký prebratý, nebodaj ideš pracovať alebo čo ....
ale spať sa má takto, v dobre vyvetranej miestnosti a max. 18°C :-)
nespím! spíš? spí? nespíme! spíte? spia? (((((-:
nedokážem sa pozrieť na iného chlapa. stále na neho myslím... zaspávam s ním, zobúdzam sa s ním. najradšej by som ho vygumovala z hlavy, ale nedá sa...
uf, to bola teda veľká láska, alebo ešte je :-)
nechce sa mi ani spať... stále myslím na bývalého...
ahoj shaula, ako sa má psík? teda prepáč, nie že by ma nezaujímal tvoj zdravotný stav :-)))
a prečo si neskusiš lahnut?