Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aj v ojkovciach bol nový rok? :-)) u vás boli ojkobuchy :-))
max.gluteus, a odpovedať ti nemá kto?
Davam si priliz vela otazok preto som stale tu :D
datelinka tiež pravda, to by už aj mna napadlo, keby som ich počula (: som bola sama prekvapená, že aj u nás ich bolo dosti.
lost , dobruuu aj tebe (:
ojka, neušlo, tie delobuchy sa nedali prepočuť :-))
datelinka (: tak to asi postihuje viacerych :D zabudanie dni a datumov.... dobre že ti to mamina pripomenula, možno by ti ušlo, že aj nový rok bol ((-:
lost, hydrokortizon? neviem, najlepsie by bolo, ak by sa na to pozrel očiar, či je to skutočne jačmeň, a predpísal ti kvapky alebo masť. my sme dostali sulphacetamid kvapky, ale nezabrali.
zabudol do školy? :D tak to sa mne ešte nestalo, my sa so spolubyvajucimi vždy nejak zkoordinujeme aby sme vedeli, kto kedy ide do školy (: poprípade, ked sa nechce , no tak nejde ((-:
ojka, však my sme teraz doma celé dni a ja som si 30.12 písala cez skype s mamou a ona že čosi "zajtra" a ja som enchápala, že čo má byť významné na ďalší deň .... až potom som sa hlúpo opýtala, že to už je zajtra silvester???? :-))) ale to ma ešte aj tá hlava do toho bolela :-)))