Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, cim je to najlepsie liecit ? zatial mam na to nejaky krem, zda sa mi ze sa vola nejak opthalmo-hydrocortison
nepamatam si ze by som taky jacmen niekedy mal, aspon nie za poslednych 5 rokov.. najskor som si myslel ze to mam prievan alebo take nieco... lebo sme nemali dvere este.. a tento (2009) rok som mal 2-3x prievan..
ja mam s datumami a dnami tiež niekedy problém :D a to ked mam bud vela volnych dni (prazdniny) v kuse, alebo cez skuškové obdobie, to sa človek len učí a ani nevie čo sa okolo neho poriadne deje... (;
lost, tak jačmeň máme aj my doma.... bohužiaľ chronický, to znamená, že šanca na jeho ústup je takmer nulová... lost, lieč si to, kým to máš zapálené, aby ti neprešlo do chronického štádia.
shaula, jaká dilema :D pospíš si a basta (: apson kym môžeš a nemusíš rano vstavať do školy (;
lost , presne viem o čom hovoríš, ten pocit je fakt zaujímavý, ale radšej mam ten pocit, ked si večer líham do postele s tym, že sa dobre vyspím ((-:
a bol si s tou "haluzou" aj u lekara potom? či nechaš tomu volny priebeh? zmenšuje sa to aspon? (:
čo za haluz? čosi som prešvihla? :-))