Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a taka jarna datelinka natrhana na liptovskej lucke:)
mnam:)))
no ved to,ze keby sa to dalo aspon v lete.V lete si u nas nemoze clovek vybrat.Na tych trzniciach to az vonia.Ale Datelinka,v irsku leto nie je,tak nie je ani ovocie a nie su ani trhy.Ja ked som chodila v lete domov,tak som byvala na trznici kazdy den.
však také nadherné ovocie a zelenina v supermarketoch bez vône a chute sú všade. ja si radšej v lete zájdem na trhovisko a tam kúpim voňavé rajčiny, chutné hrozno, sladkú kukuricu a všetko "živé", nie plastové atrapy :-))
datelinka
ja som tu poriadne stavnate ovocie este ani raz nejedla.Jahody su prekrasne ako namalovane.Ale ked zahryznes,necitis chut jahody.
To si mozes aj vygooglit.Fiat stilo 2005 hatchback.Cervena farba.No,ved to,ze tu jazdime opacne,inak by som isla na nom dom.
ale sú tam jahody nie? a vo fast foodoch fish´n chips ainé hovadiny...
počuj dari, a kde máte riadenie? vpravo?
no daj link potom, či by som kúpila :-)))
linkaaaa
ahoj
neviem bez.A papriky su tu len tie masite,nie tie tenke,tie farebne a paradajky tvrde,este nedozrete a bez duziny.Ludia,tu fakt nic nie je.Ved tu sa ani zemiaky nepestuju.A ak ano,tak neviem kde.Ved tam,kde stale prsi,nemoze byt uroda.
darika, ty vieš robiť maďarský guláš bez leča a knedle?
:-D
a to tam nemajú ani papriku a paradajku? :-))
jj:))
co nevidim ...v to neverim:)))
ved to poznas:))))