Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zname??
ze vraj vedene...:=)
ked ja neviem ako sa to povie.:-(
no,tak ten maly tomu daval.Ja chcem na take nieco prihlasit syna,ked sa vratime.Bratancov svagor to cvici male deti,tak ho ucil v lete a ja som musela odist.Som myslela,ze sa dolame.On uz salto urobi.Ale nedovolim mu to robit.
A o tej Langerovej to bolo uz davno vedene,len az teraz priznala.Mne ti mladi novi pekne lezu na nervy.
to bolo len hrané s tou zlosťou, chlapec prišiel skôr zo školy, tak sa nahral na video. úbohé. mamka musí mať radosť z takého synčeka.... minule sme my pri kontajneroch videli rozhádzané klávesy z klávesnice :-)) neviem či to neboli toho chudáka :-)
hehe a máme novú lesbu na svete :-) anetka langerová sa priznala :-) už ostáva, aby sa priznal aj honzík bendig :-)
tak tam som nasla viac diagnoz,ale...nech mu je zem lahka,lebo...ten chudacisko si uz urcite od nervov creva vytrhal.
dari a čo taká klávesnica, už určite bola vyradená, novú kúpiš za babku... alebo ešte lepšie, za dedka. :-))
darika, videli si toto? www.youtube.com
taký starý ako tvoj syn :-)
ono je všeobecne známe, že ja a vypočtová technika sa nekamaratime, ale ešte sme sa navzajom neumlátili, mna ked niečo neposlucha, tak idem radšej od toho (: a po čase sa k tomu vratim (:
ale toto bol riadny nerváčik ....nechcela by som byť tou klávesnicou (;
:DD
dobre...,nie???:)))))
sak ten debilko tu klavesnicu rozbil!