Prečo ešte nespíte?

datelinka

dari, ja budem o týždeň na služobke a mal prísť prvý deň až tam ... ušetrím na váhe hygienické potreby :-)) ale aj tak nemám šancu zabaliť 20 kg :-))

datelinka

darika, naposledy sme tam boli v lete na víkend, tak jeden večer odišla fľaša a pol, druhé dopoludnie zrejme potajomky tá polovica fľaše a potom bola nervózna ako pes, že už nie je palivo. tak som bola rada, že ideme preč a že si môže nakúpiť zásoby :-(( manžel tam chodí častejšie, ale ja nemám chuť s dieťaťom pozerať na to... našťastie býva ďaleko, takže sa nemusím vyhovárať...

darika

ved sa snazim
neurazila,bola pri babatku,opravila vysavac a prvy den je nervozna a mal byt na sluzobke...Kto?Ten prvy den?Dni chodia na sluzobku?A co s tvojou manzelkou?
Joooooj,kapusta.

darika

Tak vam dvom ja vobec nerozumiem co tu vy pisete.Niekto mal byt na sluzobke a doma a manzelka?!
Volajte ma kapusta.
Datelinka,sedemdecku?Jemine...

datelinka

mám svoj prvý deň, denz, ten je vždy najhorší :-)) a to mal byť až na služobke, no tak si to užívam aspoň tu doma :-)
darika, ona ma ľúbi podľa nálady, ale podľa nočnej hodiny súdim, že už má aspoň sedemdecku v sebe....

darika

ale Denz...teraz pisem za detelinku.Ved si nic take nenapisal.Ved kamosi,nie?A ti mozu aj srandovat.
To svokra ta tak lubi?