Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ale je to chlapec naisto, uz vidim :D. Nepozrela som si nazor porotcov, takto zblizka je to uz lepsie vidiet a nema prepichnute usi, ale ked tancuje, v jednom okamihu, co ho berie kamera, to tak uplne vyzera. Ale ta farba jeho outfit je matuci... no kazdopadne pecka, aj ja chcem take vediet :DDD
aj môj malý povedal, že to dievčatko tancuje :-)) lebo má dlhé vlásky :-)
Tyyyy jo. Tak to decko to tam riadne roztocilo, lebo som oci vyvalovala. Fakt dobre! Ja som si vsak myslela, ze je to dievcatko :D. Ruzovy kabatik, ruzova siltovka, vzorovane nohavice a tie vlasy? Nema dokonca prepichnute obe usi? Ja ze je to dievca, o to vacsie prekvapko by to bolo :D. No ci je to on, ci ona, pecka!
Aj Denz uz odchadza...
tak dobru noc aj tebe danculik.
Ja si idem kuknut ordinaciu na nete.Ale nakuknem sem tam,ak by bolo nieco nove.
dobru vsetkym:)))
ojka
dobru nocku a sladke snicky.Nech sa ti sladko zaspi a este sladsie vstane.
A nasa Zuzic to snad neprehana doteraz.
dobrú noc ojka. no ja sa už skoro do postele nedostanem, keď už je takmer jedna.
No,diki Denz
ja som dnes fakt kapusta.Ide nam tu ten Avatar,tak ked pocujem anglicky,tak ma to pletie.
vedené, pekne si to povedala :-)) tak anglicky.
dobrú noc, moji zlatí, nebuntošte dlho... idem sa ja popasovať s postelou )´:, do hrášku, celý človek ma skoro bolí, rady mi už niet,....