Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
toto je také milučké :-) a ešte aj zábavné :-)
www.youtube.com
:-O
no datelinka
ty si tomu malemu uz jeho osud napisala.
No, to je uz iba na nom, co z neho vyrastie a ako so svojim zivotom nalozi, ale dufajme, ze nebude lietat prilis vysoko v oblakoch...
Podobnym syndromom ako jeho kolega zo showbiznisu snad nebude trpiet. S tym osobnym lekarom si to zabila :D.
však aj vyhral tú súťaž :-) ale čo, vyrastie, podstúpi zopár plastických operácií, dá si zmenšiť nos aj pery, zosvetliť pokožku, začne drogovať a ešte si vyberie nespoľahlivého osobného lekára ...
Sorry, som dala z videa dozadu a postlo to sem este raz. Ten maly je vazne dobry, klobuk dole!!
Haha, to mas pravdu, to uz nebude mile :P, ale je to taka super frajerina, strasne peckovo to vyzera :)). Talentovane deti posobia naozaj obdivuhodne, pretoze su male a v niecom vynikaju uz tak velmi, ako ich dospeli kolegovia v tej sfere. Tomu sa hovori nadanie. Ja mam takuto slabost pre spievajuce deti :D. Ale len pre tie hypersuper...boooze, aj ja chcem raz taku malu spevacku :D.
No postni este nieco dobre potom az najdes :D
Haha, to mas pravdu, to uz nebude mile :P, ale je to taka super frajerina, strasne peckovo to vyzera :)). Talentovane deti posobia naozaj obdivuhodne, pretoze su male a v niecom vynikaju uz tak velmi, ako ich dospeli kolegovia v tej sfere. Tomu sa hovori nadanie. Ja mam takuto slabost pre spievajuce deti :D. Ale len pre tie hypersuper...boooze, aj ja chcem raz taku malu spevacku :D.
No postni este nieco dobre potom az najdes :D
víla, tu máš ešte akaia: www.youtube.com
víla, nestačí ti, že vieš lietať? chceš sa dolámať? ale vieš čo, aj keby si sa naučila, už to nebude také zlaté :-))) prepáč. ale keď tancujúce deti sú také chutné :-)