Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mi blbne stranka:(
vam nie?
hh:DD blazon:DD a nic ti potom nehovoril?:D
ja mam susedov "na nezaplatenie" fakt jeden lepsi jak druhy..ale jeden je fakt fajn o dve poschodia vyssie taky chalan no a s nim mam take trapasy kokso:D vzdy sa mu vyhybam a aj tak ho vzdy stretnem:))
po panelakoch.To sme len prstom presli po zvoncoch a za stromom pozerali ako sa zacne vsade svietit,co sme ich pobudili.Boze,ako si to clovek neuvedomuje.No co...kazdy si niecim prejde.
Ja mam strasne vela zazitkov,a jeden z nich nezabudnem
to by som ale nemala
kazde rano,ked som koncila v praci v jednej discoteke,tak sme nechodili ani domov.chodili sme rovno z roboty do hotela na ranajky a potom rovno na kupalisko.A jeden kamarat kazde rano prisiel na inom aute.zaviezol na sa napapat a vzdy bol nervozny,ze mame rychlo jest.Asi po par dnoch sa priznal,ze on to auto musi ist vratit,lebo ho ukradol.Zobral z parkoviska na 2-3 hodiny a zaniesol na miesto.Nikdy na to neprisli.
A z restauracie sme odniesli velikansku palmu.Vsatci sa pozerali a nikto nas nezastavil.
A v tom bare,kde som robila,kamarat zobral vysavac a chodil s nim pomedzi ludi popri barovom polte aj medzi stoly a vysaval im drinky z poharov.My sme boli ina mafia.Nikto nam nic nepovedal.Zvery.
zuzik....my sme mali takeho blazna suseda pod nami a raz som zapalil lampion a spustil ho na snurke na jeho okno......otvoril okno a strhol mi ho....hajzel:)
pockat alebo tip? ake i tam ma byt?
hh a co ste este take robili dajte typ:DD
ste ma normalne nablaznili teraz mam taku chut:)))
darika myslis normalne v dome:) tak to zas robievam aj ja, sranda pocuvat potom:D
darika :P
no toto...:)))
my sme sa navystrajali:)))))))))
ale ved to patri k mladosti:)
ja som chodila vyzvanat na zvonce a sme zdrhli.A to som mala asi 18-19rokov.
:-D
help ja som slusne dievcatko:DD nie ako ty grazel jeden toto si robil?:DD a co si este postvaral?:)
nie len s kamaratkou ak bude mat cas planujeme taky super den:)) donese aj kamarata:))