Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka,ja rada buvam :o),mne by nevadilo vik stravit v posteli-no a ta druha je nadejna svagrina,ktora po roku ide domov,takze je samozrejme,ze jej rodina sa bude venovat jej,vratane priatela,takze to tak blbo vyslo,ze ked mam konecne vik volno,tak som tu sama-aspon vecer idem s kamoskou na kavu,tak poklebetime
darika, a čo to bolo za dobrý kolačik? (:
lleilla, čo, čo , čo? aka druha? to chce vysvetlenie (: ale aj tak by si z BA nič nemala, celý den je len sychravo, hmla je, poprchá, také počasie akurat na spanie (;
Tak ja dnes lietala po dome jak diabol,obed uvarila,kolacik upiekla,poprala,upratala,seba vypucovala,sem stihla odskocit a...ked som sa isla obut a zistila,ze som skoro zabudla mobil,tak nasla sms,ze staci na 16-tu hodnu.Mam este 2,5 hodky a neviem co s nimi.
ahojte
tak z toho Avatara zase nic nebolo.Aj zahradu som vracala 2x nazad,co som zdriemla.Ale dokukala a zalomila.Dnes idem ku detom do vecera,tak na mna myslite,aby som to tam nepobila.Pri takych diablikoch len nervy aby clovek mal.
tento víkend ostávam na internáte a až potom pôjdem domov v štvrtok,alebo piatok (: lebo mám robiť aj nejaké prezentácie do školy, tak sa mi nechce behať stále hore dole (:
uz som bola v obchode dnes,zimku tu mame,ja radsej v teplucku pod dekou,mozno zajtra na vik asi vypadnem niekam -zasoby z domu moc nenosim,ja vzdy tak kufor napracem neviem cim,ze ledva ho taham,takze jedlo si sem nenosim,ja si to doma nadjem :D-a ty ostavas cez vik na intraku,ci ides domov,alebo si uz?