Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla, takže červene? (: ako inak bolo?
to je programové prostredie na tvorbu expertných systémov (: no to je jedno, jednoducho som si ťukala programy do PC... a malý chí rád z/do škôlky? no však ak si dostatočne unavená, tak to sa da ľahko poriešiť (;
ale unavená som dostatočne, teraz tu ešte pobehujem a upratujem :-) a vždy si na chvíľku sadnem k pc a takto tu oddychujem :-)
clipsom? to je čo? ja som mala taký dobrý deň, samozrejme ako každý iný piatok, celkom plodný :-) aj by som ostala dlhšie v práci, ale chcela som sa poponáhľať pre malého do škôlky, každý deň chodí posledný, tak aspoň raz :-(
to veru ano (: ja som mala dnes ísť s kamaratkami na "loooong drink", ale zasa to nevyšlo, ach jaj. tak som sa poobede "hrala" aspon s CLIPS-om . ty si mala aký den?
dúfam že darika ostala pri zmysloch pri toľkých a takých deťoch :-)
joj, a keď dve kamošky začnú rozprávať pri pohári vína, je z toho poriadne looooooooong drink :-))
dobrý večer prajem (:
teeeeda, lleilla najprv tvrdila, že to bude kávička a zrazu je z toho sklenka vína :D