Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aj ťa budeme nasledovať :-) ojka. ale až o pár minút :-) ja už mám aj vlasiská suché, tak môžem ľahnúť :-)
brúnoc.
sladke sny ojka a aj vam lleilla a datelinka,ak ste tu este.ja som na zahrade.
no dobre, idem si ja dať ešte nejaku prechadzku po balkone a zahájim spánkový režim (: vážení, môžte ma nasledovať :D dobrú noc (;
datelinka, tie nazvy sú mi celkom povedomé, samizda, že aj také burinjy máme doma, tada niktore určite (:
ojka, unás? no predsa ďatelinky, nie? :-)))
no máme yuccu, areku, datlovú palmu, ficus benjamina, citrus, vianočný kaktus, čínske ruže, ibišteky,brečtan, ...a ja neviem čo ešte, nepoznám názvy niektorých, ale mám rada, keď je v izbe pekne zeleno :-))
no,aj u nas sme cela rodina zatazeni na kvety.Ja ich mam vsade okrem spacich izieb.Ja ich tiez sprchujem,ale zime ziaden kvietok netrapim.Ja som si z nich urobila medvede.Ono,ja nemam kvitnuce,tak s tym skusenosti nemam.
datelinka a aká zeleň prekvitá u vás doma? (:
fíha, vy tu prechádzate z témy na tému :-)) v orchideách sa nevyznám :-) ale máme doma peknú bohatú zeleň rôzneho druhu :-)