Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aj tebe, uži si to :-)
my v noci nie :-) každý deň sa kdesi strieľa, bije... z okna vidíš narkomanov, na ulici použité striekačky ... :-((
ale každé veľkomesto má odvrátenú stranu...
no tak aspon viem,na koho sa obratit,ja som bola pred 2 mesiacmi tu prvykrat v kine(ako v Prahe,nie v zivote-aspon),na Petrine som este ani nebola,na hrade raz,snad sa v lete aspon ZOO podari uz konecne a ten Karlov most,ten milujem,tak chodim,ked mi je velmi dobre,aj velmi zle,ale ja extremista,idem tam v noci,alebo skoro ano,ked tam nie je vela ludi,velke davy ja nemusim-si ma dnes dostala,co sa ja nedozviem :D
jasné, tam je život, nikdy nie je nuda, stále sa čosi deje, stále je kam ísť a presne ako vravíš, nikdy sa ti neokuká :-)
a keď spomínaš karlov most, tak aj na čertovke je pekné ihrisko, alebo na vyšehrade :-) my poznáme všetky ihriská, parky, zoo a vodný svet :-)
leila, malý je pražák telom aj dušou :-) povedal mi, že tam chce vyrásť aj chodiť do škôlky :-))
no datelinka,sa budes cudovat,aj ked som tu 5 rokov,ja ani Pha nepoznam,noazj len tie naj turisticke miesta,aj to som rada,ze niekto vymyslel metro,aby som sa tam dostala,cez skolu nestiham a ani nie som ten typ,ktory lieta vsade tade-a ani Barrand.-nikdy som tam nebola,len z pocutia,mozno v lete spoznam a mozme sa dohonut spolu s tebou a malym poclapkat sa v bazene teda-to je este daleko,ale maly musi byt rozkosny,musi to byt uzasne,mat babo :o)
leila, teraz práve tam nie sme, mala by som ďaleko do práce :-) ale hádam budeme zas, život je zmena :-)
lannovu iste poznáš, je neďaleko štefánikovho mosta, je tam pekný park a detské ihrisko. a na konečnej električiek v barrandove je aquadream, bazén, vírivka, tobogány, brouzdalište ..... a super točená zmrzlina :-)(v zime hot dog) :-))