Prečo ešte nespíte?

ojka

fíha, dakujem darika, už som viac v obraze (: také čosi som zatial videla len v amerických filmoch a vtedy ma vobec nenapadlo, že sa to aj nejak volá (;

darika

lleilla
tak ja som to tiez videla len tu.Predstavte si 5 izieb a v kazdej vysoky kos na spinave pradlo a kazdy plny.To sa nikdy nepoperie.Ked sa operie,ona to dava do toho kosa a tak sa tie ponozky zbieraju a ja ich parujem.To je fantasticky relax.Milujem take roboty,kde mozem premyslat.

lleilla

to teraz tak odveci,ale normalne sa prave odlicujem mojim odlicovacom,ako stale a az ma stipe plet,ktovie,ci to moze byt tym zafajcenym prostredim ,hmm :o(

darika

wii je super.Je to nieco ako playko,ale musis hrat telom.Ako sa hybes,tak hras.tenis napr mas na obrazovke panakov,kurt,mas v ruke raketu,lopticku a podavas.Ked urobis zly tah rukou,tak to ukaze aj na tej hre.Takto su hadam vsetky sporty ktore existuju.My to mame doma a ja mam najradsej tenis.

darika

lleilla
som sa pytala sestry na tie kvietky.Ona povedala,ze jej velmi dlho kvitli a zrazu,ze tam,kde boli kvietky,teraz to len schlo.Tak vraj sa pytala v kvetinarstve a povedala jej,ze to ma odrezat.Ona sama tiez pozerala na nete a vsade sa pisalo inak.Ako aj ty.Vraj skusi a uvidi,co to urobi.Oni tie kvietky budu asi teraz len vegetovat.