Prečo ešte nespíte?

ojka

ale nemusí sa zabúdať... jasné, že to bude už iné, ale stále tam ten kontakt, to puto bude.... a na SVK sa bude stretávať zasa a inými ľudmi, uvidíš, časom bude fajn...

ojka

darika, ved to je pochopiteľné, že ti to tam bude chýbať.... tak si len poplač, to sa človeku potom uľaví, aspon trošku,čo mám odskúšané...
ale je veľmi milé a môžte byť len radi, že vás majú tak radi a rozlúčili sa s vami , aj s malým v škole... (: však kontakty na seba hádam máte, tak si budete aspon písať....

darika

datelinka
ja som vam o tych psikoch chcela napisat,ale nedokazem momentalne ani rozmyslat.U mojej mamy v panelaku je strasne vela psov,ale vsetci,uplne vsetci,az na jednych chodia s nimi na jedno miesto,kde chodia len so psami.Je tam voda,luka,stromy.Tito jeni,vyjdu so msom pred vchod,postavia sa tam a pes serie po travniku,kde sa hraju deti.Vtedy mal moj 3 roky.Ja som im povedala,ze ak su lenivi so psom sa prejst,nebolo im treba ziadneho.Na dalsi den znovu a znovu.Tak som jedneho dna zobrala hovienko na lopatku a zaniesla im pred dvere aj s odkazom,ze o jeden vykal je na travniku menej a takto to bude stale.Odvtedy sa chudaci musia prechadzat.uz maju druheho psa.
Inak,odchadzame v pondelok o 2hod rano.V skole mal krpan dnes veliku party,co mu urobili,vsade po stenach farebne odkazy,ako im bude chybat...Kde sme len hlavu otocili,vsade boli odkazy.Kazde dieta mu urobilo rucne kartu s pozdravom a na kazdej karte slovenska zastava s irskou...
No,uzas.Som sa tam zase rozbucala.Tu uz snad nie je nikto,kto ma posledne dni nevidel bucat.Ako taka kobyla.

ojka

ja som tiež neskoro zaspala a ráno hned budíček, och,... keby aspoň niečo dobré priniesol tento deň,....
datelinka,ešte tam tolko vydrž, však už tam dlho v robote nebudeš, nie? ked pôjdeš pre malého do škôlky, tak ťa ten vzduch preberie...

datelinka

ja už som zavesená dolu hlavou a prskám guáno na všetky strany. na dnes končím :-))) teda v práci. aj keď v piatky sa mi pracuje najlepšie :-)) mám šéfovské maniere, aj oni sú najplodnejší v piatok.

datelinka

deti, ja som v noci nemohla zaspať, aj keď som šla do postele o pol tretej a teraz v práci mám mikrospánok. dúfam že neudriem hlavou o klávesnicu :-))

ojka

ahojte
no tak to ma teší,že si v tejto teme našiel niekto obľubu...
dari, a na kedy máte ten odchod naplánovaný?

datelinka

dari, tak to je super vedieť, že si tu s nami aspoň prítomná, aj keď nie viditeľná :-)
dúfam že sa nehneváš na nás za naše protipsíčkárske reči, to vlastne boli protiexkrementové :-))
dari, hlavne všetko vybavte aby nezostali neporiešené veci a tešte sa na slovensko. zvyknete si rýchlo a bude vám dobre. kvôli rodine. aj my máme teraz rodinu blízko a je to na nezaplatenie :-)