Prečo ešte nespíte?

ojka

no tak okno , no ... hm, rozmýšlam, že kedy by mala ta "vec" začať učinkovať...no však ja sa dočkám raz, no a ked nie, tak zaspím,...
nooo, takže ja to tu už asi pomalunky zabalim, nie že by mi tu nebolo s vami dobre, ale aj vy sa potrebujete vyspať, že?tak leťme teda spať, čo vy na to? či datelinka, ty ešte práčkuješ?

ojka

lleilla, rozumná reč.... ja som si chcela len trošku čerstvého vzduchu pustiť do izbe, ked pôjdem spať,...no a čuduj sa svete, studený je ten čerstvý vzduch ...

ojka

50:50, to vieš, keby ste boli nahodou nejak adrenalinovo založené alebo nejaké ladové medvedice z vás, aby ste potom netvrdili, že som vás zavádzala....

ojka

a hlavne toho zdravia (: inak, viete, že mi je už aj kapánek lepšie, poplakala som si, posťažovala, poklebetila...
datelinka, no ved ja stále dúfam, že tu príde zasa poklebetiť medzi nás... ktovie či nás číta... (;

datelinka

ojka, vieš že som aj čakala, či sa bingho neukáže kvôli okrúhlemu číslu? :-)) ale ktovie kde ten je....
aj ja som rada, že tu máme takýto klebetníček, kde môžme popísať o všetkom. ja to nerátam za stratu času, keď som tu, človek potrebuje komunikovať tak si tu môžme uspokojovať svoje potreby :-)