Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie, ojka, pračka dopracovala ešte pred polnocou. ja už dokončujem hygienu a bežím spať :-)
no tak okno , no ... hm, rozmýšlam, že kedy by mala ta "vec" začať učinkovať...no však ja sa dočkám raz, no a ked nie, tak zaspím,...
nooo, takže ja to tu už asi pomalunky zabalim, nie že by mi tu nebolo s vami dobre, ale aj vy sa potrebujete vyspať, že?tak leťme teda spať, čo vy na to? či datelinka, ty ešte práčkuješ?
ojka, aj ja ďakujem, my nemáme balkón :-)
lleilla, rozumná reč.... ja som si chcela len trošku čerstvého vzduchu pustiť do izbe, ked pôjdem spať,...no a čuduj sa svete, studený je ten čerstvý vzduch ...
50:50, to vieš, keby ste boli nahodou nejak adrenalinovo založené alebo nejaké ladové medvedice z vás, aby ste potom netvrdili, že som vás zavádzala....
ojka, asi isto :-)) pekne, dávaš tam rovnakú mieru neistoty ako istoty :-))
som vyskočila na par sekúnt von na balkon, ale varujem vás, nerobte to, asi isto tam je zima, brrrr....
a hlavne toho zdravia (: inak, viete, že mi je už aj kapánek lepšie, poplakala som si, posťažovala, poklebetila...
datelinka, no ved ja stále dúfam, že tu príde zasa poklebetiť medzi nás... ktovie či nás číta... (;
ojka, vieš že som aj čakala, či sa bingho neukáže kvôli okrúhlemu číslu? :-)) ale ktovie kde ten je....
aj ja som rada, že tu máme takýto klebetníček, kde môžme popísať o všetkom. ja to nerátam za stratu času, keď som tu, človek potrebuje komunikovať tak si tu môžme uspokojovať svoje potreby :-)