Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
darika:DD
ja som vcera pil tiez a dnes pokracujem:DDD
Ale nie do nemoty.....len tak primerane:)
max. 5 piv:)
dnes má fešák narodky, tak počkám na polovičku a pôjdeme...
ojka aj mňa to napadlo, ale dneska asi dám zemiakové placky a na večeru niečo vymyslím...ale nechce sa mi :-(
idem niečo spáchať do kuchyne, dúfam, že to bude jedlé, pri tejto mojej nálade
ahojte.Tak my sme si vcera posedeli u nas aj s kamaratkou,co je tiez od nas,spravili taku rozlucku.Ja vypila asi 4dcl vina a hlava mi ide prasknut.Jak to niekto moze pit do nemoty?Ved by som umrela.Ach jaj...
dnes má fešák narodky, tak počkám na polovičku a pôjdeme...
ojka aj mňa to napadlo, ale dneska asi dám zemiakové placky a na večeru niečo vymyslím...ale nechce sa mi :-(
idem niečo spáchať do kuchyne, dúfam, že to bude jedlé, pri tejto mojej nálade
ahojte (:
katalinka a kedy mu budete gratulovať? snáď sa páčiť bude (; no ja som prišla domov a zauradovala som, že sa dnes budú robiť halušky, už som ich dlho nemala...
datelinka, u nás bolo včera doobeda tak, že slniečko svietilo a ešte do toho aj padalo, tak zaujímavo to vyzeralo... ja mám už tiež takmer poupratované, ešte handru do ruky a dlážku pozmývať ((-: ale potom sa zasa určite niečo na robotu najde...
ahojte...
u nás je dnes krásne, len deckám sa nikam nechce...ojka nakoniec som bráškovi kúpila prechodnú bundu, nepremokavú, vraj neprefúkavú uvidíme či sa bude páčiť, dohodnutá som, že môžeme v pondelok vymeniť....
kočky čo idete variť, ja nemám inšpiráciu, len viem, že mäso eee
u nás nesvieti. namiesto toho trochu poletoval sniežik :-)
ale nevadí, popri upratovaní sneh neprekáža. už máme nakúpené, nachystané zemiačky na kašu, povysávané aj za a pod gaučovkou, odstránený vodný kameň a nánosy v batériách.... a som spotená ako kôň.
noooo, hned je den krajší, ked vonku slniečko svieti,...
dobrú noc i vám všetkým, a slnečný začiatok vikendu... (:
aha pardon, zabudla som pozdraviť. dobrú noc všetkým a krajšie, veselšie prebudenie :-)