Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ja zasa ked som doma, tak s ňou narobím somarín až až, ale tak v rámci možností... "po stromoch sa mi tiež už moc loziť nechce",... (;
darika držím...
katalinka
a nema kamaratov v jeho veku?Lebo moj krpec,ked bol maly,on dospelych nechcel ani za svet.Nevedeli sa mu prisposobit a hrat sa ako dieta.Ale predstav si,ze su deti,ktore nemaju surodencov a su uplne same.On je vlastne stastne dieta.
Denz,no si mi dal.Som sa zapyrila :-)
To sa mne stane raz za rok a tak som sa hned odpyrila.Dnes mame tri navstevy na havka.Vsetko vyzera,ze super.Babka,ktora je sama a chce spolocnika,ale nevie ho vychovavat,tak chce takeho,ktory je uz na vsetko nauceny,rodina,kde su 2 deti a strasne chcu psa valkeho tiez,aby uz vsetko vedel.A pan,ktory chodi sestre vencit psy,lebo sam nema svojho,ale tiez chce havka.Takze uvidime.Drzte mi palce prosim.
help nie, ľúbi ho priveľa ľudí, len ani jeden z nás sa už na strom nevyškriabe
:-) niekedy mám pocit, že mi je viac syn a to sa mi nepáči, chcem mu byť viac sestrou, a je to ťažšie ako sa zdá
katalinka- nejak som mimo obraz.....mas maleho brata a nik ho nema rad??
ci ako vlastne?
neriešim to, ale je mi ho "ľúto", s mojimi deťmi "bojuje" a v rodine sme všetci oproti nemu "starý mazáci"...v podstate má 3 matky a 2 otcov...
www.youtube.com
i belive i can fly (:
katalinka, z toho si nič nerob,... u nás je to tiež tak, že rozdiel medzi najmladšou a nastaršou sestrou je 15 rokov. (: ale ja sa nesťažujem, doma je aspon tak veselšie a živšie....
datelinka a vy idete koho oslavovať? tiež drobca? (:
:-)))))))))))))))