Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, no poviem ti nieje mi do smiechu, ale verím, že sa to s prehľadom zvládne...a ty aký máš plán na dnes?
denz ešte toľko...
brácho je ten s ktorým na "tajnáša húliš"
a syn je ten, ktorého za to "drbeš"
takže nie je to jedno...u nás to musí byť niečo medzitým a to je to "ťažké" zareagovať nie ako rodič, ale ako súrodenec...
katalinka, tak potom nacvičuj, nacvičuj, nebude ti to na škodu ((-:O
mate pravdu.poviem im,ze mam este dvoch a ze ked,ze im ho sama doveziem.Aj uvidim ako a kde pes bude.Tam,kde je ta babka,je uz pre neho vraj prichystane.Asi budem chciet vidiet ju.Aj moj dedko,ked maval nasho psika,ked som bola mala,tak ho braval na svoje kreslo,na ktore nesmel nikto z rodiny.Len dedko a pes.
ojka ale potom to bude mlátiť s mojimi detičkami...takže teraz mám "suchý" nácvik
darika to že tvoj syn má skvelý vzťah zo psíkom nezaručuje, že tie detiská ho budú mať tiež, mesiac ich to možno bude baviť a potom čo? Niektoré deti nemajú cit ku zvieratkám aky by si zaslúžili a keby si videla našu starkú ktorá má 75 a jej fenku tak by si neverila vlastným očiam...bláznia sa asi tak ako tvoj syn a pes...
katalinka, ešte pár rokovo a uvidíš, že už mlátiť nebude (;
darika, tak držím palce nech sa rozhodneš správne, ale ako tu bolo povedané, všeto má svoje za i proti...
presne som to teraz hovorila,ale on je chori za detmi,ked sa s nim mozu blaznit.Moj syn sa s nim hra na schovavacky.Pes je za gaucom,tam sedi,kym ho nezavola a potom ho hlada.To miluje.Vala sa s nim po zemi.Za nikym nie je tak chory,ako za synom.To je to,preco sa neviem rozhodnut.
darika denz má asi pravdu
ale na druhej strane ty ich uvidíš a verím, že rozhodneš správne
darika- ak ti mozem poradit........darujte ho ludom bez deti.
Vtedy budes mat istotu,ze sa o neho budu starat ako o svoje dieta.
Moj nazor a skusenost.