Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
leila, aj ja radšej červené víno, ale keď také nenúkali :-) ale tak ja zas vypijem jedno deci za dva roky, takže škoda kvôli mne fľašu otvárať :-)
leila, kedy máš test? budeme ti držať prsty a všetko bude fajn, uvidíš, si šikulka, spravíš to.
ale no, však odhodlanie k učeniu máš a ešte aj nejaký ten čas, tak ked sa posnažíš, uvidíš, že to dopadne dobre (: ti budem držať palce...
ja by som už tiež privítala jarnejšie počasie... lleilla a to máš nejaku skušku alebo započet z toho?
baby, ja som vám dostala chuť na zmrzku, alebo nanuk, och joj,...
lleilla a čo dobreho máš rozčítane?(:
leila, aj ja som si dnes "šľahla" :-)) mala som dva hlty (presne toľko, ani menej ani viac) bieleho suchého vína, aj to som sa tvárila ako odborník degustátor :-)
hehe, videli sme v správach, že do čiech sa vrátila zima, takže o dva dni to môžeme čakať aj u nás... aj keď aj tu poletuje čosi malé a studené...
leila, to si tak veľa toho nezjedla, aby si to musela opisovať ako "všetko".
cina,brokolicova polievka,esicka a kava,tak ich pozdrav :D,ze nam tu nasnezilo odkazujem - sa ti idem pochvalit,dnes som si dala kupit kamaratke listok domov na Velku noc,huraaaaaaaaa,co teba pozitivne okrem navstevy dnes postretlo? mna este "potesil" priatel,prave piju nejaku tequilu,ci ako sa to pise za 700 korun a vychvaluje ako je fajna,no co mu na to povedat :O)