Prečo ešte nespíte?

ojka

help, povedz na rovinu, že najradšej degustuješ (;
katalinka, ale tak aj snaha a ochotá sa cení predsa (: u nás tiež ked sa niečo pečie, tak sa nevyhovie každému
darika (: aký zlatý, takže ARNY? ale vidíš sama, bude mu dobre, máš to aj z iného zdroja (:

darika

preco im vadi ten link na recepty?ved to nema nic s touto strankou.
Chcem vam len oznamit,ze uz nemame havka.Prisiel pan,velmi inteligentny s dvoma detmi a len co ho videli,tak boli z neho hotovi.Maju velikansku farmu,kde sa moze vyblaznit cele dni,v dome meju zimnu zahradu,to je to,co je presklenene cele a ludia tam sedavaju ked je vonku zima a maju pocit akoby sedeli na terase.Je to spojene s obyvackou.Tam bude jeho miesto.Hned mi volala ta pani,co maju utulky,ze oni sa poznaju,a ze lepsie sa nas havko dostat nemohol,ze tam bude chodit a kontrolovat,lebo ona sa s nimi pozna.Hodim vam tu link,aby ste mojho havka mohli vidiet.Je to prvy pes na dvoch fotkach a nad nimi je 3x napisane urgent.
Snad to vezme a mozte pozriet.
www.mayospca.com

katalinka

ojka ja som to vedela, za dobrotu na žobrotu :D
ja veľa pečiem a keďže každému chutií niečo iné...tak sa snažím vyhovieť

ojka

joj, či ste len zlý na mňa, také chúťky mi teraz robiť... ale tak ja som spapala zasa teraz 2 pomaranče,... ja som taká, že radšej kilo zeleniny a ovocia pojem ako kolačou a sladkostí (-:O
katalinka, nestihla som otvoriť balkon a teraz tam mám taký fajný mastný fľak, tak dik :D