Prečo ešte nespíte?

datelinka1

leila, my máme akurát na návšteve rodinu z prahy :-) a čo by tak malo pred tebou utekať? rožky, kuratá, zajace, horalky? :-))

ojka

no oproti včerajšku hej (: sice nič sa mi dokopy nechce, ale už aspon tak nenariekam, niečo predsa bolo a niečo bude (: treba myslieť pozitívne.... lleilla a ked stale niečo papaš, tak čo dobrého máš teraz? (-:O

lleilla

no pre zmenu nefnukam,ale kratim si cas papanim vsetkeho,co predo mnou neutecie :D a co ty?prijemnejsi den za sebou?

ojka

ale no, lleilla :D tých 10 min, to nie je fixné číslo,kludne môže byť aj viac...tak ako sme sa vyspali do dnešného dna? už je lepšie? (:

ojka

zuzic, ale však už si daj pauzu,... či to máš tolko vela energie ešte na učenie? tak teda pekný zvyšok večera ti prajem...
hm, lleilla to myslela asi vážne, že dnes nás bude "bojkotovať" (-:O
tak ale malým deťúrencom vytrávi aj ked sa vyšantia a lietajú hore-dole...

datelinka1

ojka, malý je tak racionálne :-) keď nie je hladný, netlačí do hlavy, takže on tam zjedol čosi malé, čo som postrehla, tak len jednu šišku :-) jemu stačí vyblázniť sa, vyšantiť s inými deťmi, nepotrebuje ani jesť.

zuzic

asi je u katalinky..hm...tak nech ti ho potom posle ma pre teba zvlastny odkaz:)
no ok koncim ucenie vola, papa vsetkym:)

ojka

zuzic,no jo, ja som kolegiálna (: veru nedošiel ku mne, asi skočil ku katalinke, ked vypekala tie koláčky (; hm, energia? no čo ja viem, ... ani nie ((-:O
datelinka, a to čo za oslavu, ked malý došiel hladný?či mu tam nechutilo? (:

zuzic

ojka zlato moje ja som vedela ze ma nenechas samu:) ozaj..nepresla ta energia nahodou zo mna na teba? a co ufonik tam este nie je?