Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
www.youtube.com toto je ona, ja radšej také jemnejšie, orchestrálne verzie (:
uz ked viem,ze ma v celku znasate a negrciate pre moju pritomnost.......ukazem sa castejsie:)
dobru:)
hm, akurat sa dívam, že som sem dala nejaku "zmutovanú" verziu tej pesničky....do hrášku....
denz, dobru noc a pekné sny prajem (: a ukáž sa tu sem tam aj častejšie (:
ojka -dlho mas pravdu:)
no nic........prajem vsetkym vam peknu a nicim nerusenu noc:)
datelinka, nie, to je moja srdcovka (: klavír, a tak... toto som si dala aj do mobilu a ked som šla peši zo školy, dala sluchátka do uší a púšťala si to,... nenormálne dobrý pocit som potom dostala...
denz, no a čo sa týka tých hypermarketov, tak na ne si nejak moc nepotrpím, ale tak vzadu pár minút do internátu je kaufland, na dalšiu stranu albert a na ovsišti obchod plný života... (: mne by k životu stačilo, keby sme mali niekde bližšie pekáreň a som najspokojnešia....
katalinka, "pukačky" odo mna? nejak som mino obraz ((-:
denz, hm, no hej, krasna príroda tam je, ale už si tam asi dlho nebol, lepšie bolo, kým tam bolo snehu, nebolo vidno tej spomínaný bordel a odpadky....
ojka, dúfam že to nie sú žiadne prdelníky :-)) môj drobec tak nazýva trdelníky :-) asi pôjdeme na ušné :-))
www.youtube.com
toto sa tak dobre počúva (:
datelinka:DDD
ved nebud ako mala :PPPP
je to ludske predsa:)
Co je na prdkani???:)))
su aj ozaj horsie:)))