Prečo ešte nespíte?

lleilla

no na zajtra vymysleli toho pacienta a v piatok test,uvidime,som link poslala aj priatelovi,sice uz nie je na nete,ale rano v praci si najde,takze potesis uz troch

ojka

už zajtra? nemalo to byť piatok? či to je iné? veď neboj, podľa mňa, ak by si nahodou aj niečo neurobila dobre, tak tam dajú pozor na to, aby bol pacient v poriadku (:

lleilla

vidis,minimalne dvoch ludi si dnes potesila,ale ojka,praveze som nic neudelala poriadne a zajtra nas skusaju,chudak pacient,co ho dostanem,snad mu neublizim

ojka

lleilla a to celý den len do toho pozeráš?
som neodolala a dala si tu pesničku i na FB, a spolužiak aký nadšený, že už dlho si chcel tu pesničku stiahnuť, len nevedel ako sa volá, že som mu nevedome čítala myšlienky ((-:

ojka

datelinka, ja som mu akosi prišla na chuť v poslednej dobe , a spolubývajúca sa smeje, že čo za "depkovské" melodie si to púšťam....och :D
lleilla a vieš, že som si na teba spomenula, keď som to sem dávala? takže ty nás jedným očkom sleduješ? (:

datelinka

help no čo si sa, to si sa fakt sem neodvažoval chodiť? nebuď paranoidný, hej? :-))
a dobrú noc.
ojka, ja už som aj zabudla, že nejaký robert miles niekedy existoval :-)) ja som ho rada počúvala, dokonca niekde bude ešte zaprášené nejaké cd :-)) vďaka za pripomenutie.