Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
s dávidkom dajte pokoj, nechcela som nikdy také meno. a popravde, radšej by som nejakú slečnu :-))
a idem ešte niečo urobiť, dnes nie sú žiadne plody práce, keďže som sa flákala na pracovnej ceste mimo a nemala som ani NB so sebou, ani by som nemala čas nič urobiť. tak aspoň malú fajku si chcem urobiť, že som aspoň niečo priniesla pre dobro tejto spoločnosti a blaho jej obyvateľov :-)
Denz , tvoja výpoveď bola TAKMER bezchybná, tie internáty su ale len 2, ten tretí čo myslíš, tak to sú nové byty (; a tá reštika sa volá "Pod dubom" ((-:
ojka:)
intrak 1,2,3 a na konci je bar :)
Taka mala budova biela:)
a za nou krizovatka a za nou v pravo novy barak a je tam aj DM drogeria:)
Ci??:)
tak čo už máš Dávidka doma?
datelinka, a že ideš ešte pracovať, či dnes už eee? (:
denz, no a ja sedím práve v jednom z tých intrákov (: však máš prehľad celkom dobrý, to máš takto zmapovanú celú petržalku? ...jáááj, tak oni ti to všetko ztlmili... no nič, aspon si bol chránený, lebo ako tak čítam, niektorým aj okna povybíjalo, to som zvedavá ako sa to bude riešiť.
katalinka, študovať je tu fajn, aj práca by sa možno našla, ale ked budem mať rodinu, tak usadiť sa radšej niekde hore u nás na severe by som chcela... neviem si predstavi tiež, že by som tu bola s malými deťmi, ale to je asi sila zvyku...
tu soooom katalinka, osprchovaná, voňavá, a iné :-)
datelinka kde si sa stratila??????
na Starohajskej???
To je tam ako intraky???:)
nejak si to neviem zaradit tu ulicu:)ň
No vazne som mal telku dost hlasno a som na druhom poschodi a kopec barakov mi zavadzia vo vyhlade:)
a tie ihriská.... viem... pieskovisko...
svojim spôsobom som preto odišla vychovávať deti inam....