Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aj ja pridávam brú noc všetkým (: aj datelinke, aj lleille,...a pekný den zajtra,...
dobrú noc dievčatá a dnes všetkým úspešný deň. už len 10 dní do kalendárnej jari :-)
aaaaha, no tak to sme na tom skoro rovnako, i ked ja mám nachodeného asi viac (:
zabava.sme.sk
niečo úsmevné na noc (:
fíha, tak to vy takto rovno pod oknami? a vieš mi dať ešte nejaký typ na príjemnu prechádzku? ja mám pocit, že kde sa dalo, tam sa bolo,...
tak prezidentsku zahradu mame pod oknom,mini rychla prechadzka sa u nas da aj v mrazoch,ale asi mas pravdu,budem tento vik podstiva a nad knihami,aby niektory z tych dalsich mohol byt volny a knihy minimalne 324 km odo mna vzialene-to to potesi,taka ochota-dobre si si zvolila,pomalicky v klude s miernym nadcasom a postihas vsetko pekne ako sa ma,sikulka :O)
no tak zatial to ide v pohode, ale tak nikam sa s tym nenahlim, len ma trošku mrzí, že jedna firma ma trošku ignoruje, ked som jej písala maily,... ale tak zaobídem sa aj bez toho teda,...
do BA prídi niekedy, ked budu hlásiť pekne a teplejšie,... aby ste sa potom aj po vonku prešli a tak,... (:
fíha, takéto tešenie ľudí sa mi páči (: lleilla, tak ti držím potom palce nech všetko dobre dopadne..... ja zajtra školu nemám, vlastne ani v piatok. Tak budem kapánek oddychovať a ťukať do PC, ešte bakalárku (: lebo aj tak hlásia len celý den snežiť, tak po vonku asi lietať nebudem...