Prečo ešte nespíte?

ojka

zuzic, to bude asi tou dobou náladou (: ale no však si pekne oddychni, zacvič, daj si pauzu a potom sa vrátiš aj k učeniu (;

zuzic

jaj tak pozdravuj radiator:DD aj ja cem:D neboj idem za chvilu cvicit bude mi teplo:) inac ako je to mozne ze sa mi absolutne ale absolutne nechce ucit?:D jeden predmet mam na zajtra ani do toho sa mi nece:))

ojka

no tak u nás hrejú naštastie ešte dobre (: aj posteľ mám pri radiatori,tak v tomto smere som veeeľmi spokojná (:
zuzic, len sa riadne neobliekaj, aby si ešte nenachorela (;

zuzic

juj ojka doteraz mi to prislo vtipne a teraz ta zacinam lutovat:) ked tu odmrzam:) sa mi zda ze aj nejak malo kuria no hroza:)) este kozusinku a jak v jaskyni sa budem citit:)))

zuzic

no help uz je to aj iste:)) a moja konkurencia z druhej triedy, dal sice matiku na sto ale slovinu len na 70 takze ked to scitam stale som lepsia:DD
ojka no prisla som zo skoly a tecie iba taka fujkova zlta ble. studena uz ide ale tepla vobec...takze neviem ako sa dnes budem sorchovat:D no neva citim sa jak v piatom storoci:)

zuzic

zase??? ty daj jedno pivko:)) som dnes taka stastna ze si musim dat:) a na druhej strane mam zajtra mam taky zly den ze si dam od zufalstva:( napisem ti na mail...ale dnes uzas den jupiiiiii:)) som dostala taky kompliment:DD