Prečo ešte nespíte?

datelinka

ojka, my práve tancujeme, momentálne to tu otriasa týmto:
www.youtube.com
ojka, u mňa celkom neplatí bod 7, už sa mi stalo, že sa mi nechcelo vrátiť pre mobil a tak som si povedala, že aspoň bude kľud :-))) aj tak mám všetkých na skype, maile, a podobne .-)

ojka

AKO ZISTIS ZE SI DIETATOM 21 STOROCIA: 1.Omylom vyťukáš svoj PIN-kod na mikrovlnku.
2.Na trojčlennú rodinu máš 15 rôznych telefonnych čísel.
3.Človeku sediacemu vedľa teba posielaš e-maily.
4.So známymi nemáš kontakt,pretože nemáš ich e-mailovú adresu.
5.Na pokeci máš 300 priateľov,ale naj.kamoša v skutočnosti nemáš.
5.Zavoláš mame,či je doma,zatiaľ čo vchádzaš bránkou do dvora.
6.Na konci každej reklamy je internetová adresa.
7.Ked odídeš z domu bez mobilu, spanikáriš a okamžite sa poň vrátiš.
8.Ráno zapneš počítač skôr,ako si urobíš raňajky.
10.Ked prídeš zo školy,zapneš najskôr notebook, až potom si vyzlečieš bundu.
11.Zatiaľ čo toto čítaš usmievaš sa a prikyvuješ....
12.Si príliš zaneprázdnený,aby si zbadal že na zozname chýba 9 bod.
13.Naozaj si sa pozrel či v zozname chýba 9 bod.
14.Zdá sa,že si nezbadal ani to,že na zozname sú dve 5.
15.Aj to si sa opäť pozrel.
16.A teraz sa smeješ sám na sebe. xD
17.Prečo asi...?

(((-:
niektoré body vážne stoja za povšimnutie....

ojka

help, no vidíš, také spavé počasie (: hm, musím ísť čosi robiť, lebo nemôžem stále sedieť na posteli, neskutočne nám prefukuje cez okná a až taký nepríjemný pocit....

ojka

help, no dobre ránko prajem (: si si hodil poobedného šlofíka?
datelinka,hej, hej, spamujem, nevidno to? asi sa slabo snažím (: no ona vidrží aj dlho hore, ale zasa vydrží aj dlho v posteli (: ale ona je dobrá spolubývajúca, zasa nechodí žúrujúci každý deň a hlavne sa vracia potichu ((-:O už sme aj poupratovali....no aspon ste sa boli nadýchať čerstvého vzduchu,aj ked v noci to budete mať doma teda živé (; Tu je zasa také počasie, že by som nikomu nepriala isť von, nenormálne tam fúka a duje a taaak.

datelinka

smamuješ, ojka??
už si upratala? spolubývajúca už vstala? počuj ojka, ty žiješ s nejakým netopierom asi. to sa dobre baví, keď vydrží do šiestej ráno :-)) ako bingham. ty si určite nemohla spať kvôli starosti o ňu :-))
my sme práve prišli z prechádzky a dieťatko až teraz zaspalo. to bude v noci aj u nás veselo, a hlavne nespavo :-((